Enter your keyword

Vlag Brabant bestellen

Bedrijfsvlaggen bestellen

Bedrijfsvlaggen plaatsen is één van de beste manieren om zichtbaarheid te geven aan je bedrijfspand. In één oogopslag is het voor bezoekers en passanten duidelijk dat dit de plek is waar jouw bedrijf gevestigd is.

Door het plaatsen van één of meerder bedrijfsvlaggen creëer je een professionele uitstraling voor je bedrijf.

Type vlaggen voor bedrijven

Voor bedrijven zijn er verschillende type vlaggen mogelijk. De keuze hangt vaak af van de locatie en de mogelijkheden die er zijn om vlaggen te plaatsen. Bij Vlaggenrijk leveren we de volgende opties:

Gevelvlaggen

Gevelvlaggen zijn de traditionele vlaggen op stok die aan de gevel bevestigd worden. Deze kunnen er makkelijk uit gehaald worden en zie je vaak aan winkelpanden hangen. Een optie die ook vaak gebruikt wordt als gevelvlag is de zogenoemde kioskvlag. Doordat deze vlag schuin is, blijft de opdruk goed zichtbaar ook als er geen wind staat.

Hijsvlaggen

Hijsvlaggen zijn de vlaggen die in een staande mast worden gehesen. De masten waarin deze vlaggen hangen kunnen geleverd worden in verschillende hoogtes en de grootte van de vlag is dan ook afhankelijk van de hoogte van de mast.

Baniervlaggen

Baniervlaggen worden steeds vaker gebruikt voor bedrijfspanden. Dit zijn langwerpige vlaggen die zelfs als er geen wind is altijd goed zichtbaar blijven. Ook deze komen in een hoge staande mast te hangen en worden strak gehouden door de banieruithouder. Je ziet deze vlaggen ook vaak met meerdere masten naast elkaar staan.

Vlaggenmast kopen

Bij Vlaggenrijk kunnen we losse vlaggen leveren als u de masten al heeft staan, maar uiteraard ook de masten kunt u bij ons bestellen. We bespreken samen met u welke mast het best geschikt is bij uw bedrijfspand. Voor vragen over masten, neemt u makkelijk contact met ons op. We verzorgen ook de plaatsing van de masten op uw terrein.

De vlaggen van Vlaggenrijk hangen ook in de mast bij:

vlag_de_Echte_Bakker
vlag_Toprc
vlag_schepersvannunen
vlag_roestvrijtaal
vlag_vhi
vlag_hsg
vlag_van_kessel_olie
vlag_bws
Vlaggenrijk-logo-vlag

Bestel vlaggen op maat voor uw bedrijf!

Bestel betrouwbaar en voordelig vlaggen op maat bij Vlaggenrijk. Onze vlaggen worden geproduceerd van hoge kwaliteit materialen voor de beste prijs. Door ons grote wereldwijde netwerk van top drukkerijen kunnen we razendsnel een offerte opstellen voor uw gewenste oplage. Heeft u extra haast of persoonlijk advies nodig? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Binnen 24 uur een offerte
De beste prijs voor vlaggen en wimpels door groot netwerk
Snelle verzending in de Benelux
Vlaggen bestellen in alle soorten en maten
Persoonlijke service en advies

Vlaggen op maat offerte aanvraag formulier

Na het invullen van onderstaand formulier nemen we binnen 24 uur contact met u op voor een offerte op maat.
Duim omhoog vlaggenrijk
Vlaggenrijk logo

Meer dan alleen vlaggen bij Vlaggenrijk

Bij Vlaggenrijk bestel je niet alleen je vlaggen, maar ook vlaggenmasten in alle soorten en maten. We hebben zelfs een vlaggenmasten verhuur service bijvoorbeeld voor evenementen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.

banier_vlag_bedrijf_kopen
vlaggen_bedrijfspand
mastvlag_bedrijf_kopen

Leo uit Apeldoorn

“Uiterst tevreden over de snelle levering. Ik was opzoek naar een snelle oplossing, die heb ik gekregen.”

17-07-2019

Bert uit Veghel

“Gewoon goede kwaliteit vlaggen. Ik bestel hier met enige regelmatig grote oplage vlaggen.”

03-07-2019

Joris uit Uden

“Hier kan ik altijd terecht voor een goed advies en een prettige samenwerking. Wat mij betreft een 10/10.”

24-06-2019

Johan uit Breda

“Gekozen vanwege de beste prijs, kwaliteit was goed, levering op tijd en onbeschadigd”

21-06-2019

Vlaggen op maat bestellen

Vlaggenrijk levert oplossingen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het hele maatwerkproces, van inventarisatie tot uitvoering. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers wereldwijd, kunnen wij u het beste product bieden voor de beste prijs in de gevraagde oplage. Bent u momenteel op zoek naar vlaggen op maat? Of wilt u simpelweg onze prijs vergelijken met die van de concurrent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt van ons formulier op deze pagina gebruik maken om een maatwerkofferte op te vragen. Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur een offerte uit te brengen.

Veelgestelde vragen

Waar op de website kan ik de prijzen vinden?

Vlaggenrijk werkt samen met verschillende grote drukkerijen wereldwijd en kan daardoor de beste prijs bieden voor iedere aanvraag. We hebben eerst meer informatie over je aanvraag nodig voordat we een offerte kunnen uitbrengen.

Hanteert Vlaggenrijk.nl een minimum orderbedrag?

Wij nemen iedere productaanvraag in behandeling en komen met een serieuze offerte/aanbod.

Is mijn aanvraag direct bindend?

Nee, wij stellen altijd eerst een offerte op die we graag samen met u doornemen.

Kan ik achteraf/ op factuur betalen bij Vlaggenrijk?

Ja dat kan. Wij werken voornamelijk voor bedrijven en instellingen en leveren onze producten op factuur.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Vlaggenrijk rekent verzendkosten op basis van het gewicht, bestemming en eventuele spoed. U krijgt bij iedere aanvraag de verzendkosten meegerekend.

Welke bestandstypen kan ik aanleveren?

.pdf, .psd of .ai bestanden kunnen wij moeiteloos verwerken. Heb je een ander bestandsformaat voor je product? Neem dan even contact met ons op, dan onderzoeken we of de kwaliteit toereikend is voor de beoogde vlag.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden bekijken?

Al onze voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina .

Klantenservice
Klantenservice vlaggenrijk
Vlaggenrijk-contact
Vlaggenrijk-chat

Service staat bij Vlaggenrijk op de eerste plaats. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product op maat? Of heeft u een andere vraag over de producten van Vlaggenrijk? Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen van 8:00 tot 17:30.

Contact Vlaggenrijk
Verkoopservice

Onze verkoopservice staat klaar om u te helpen bij uw professionele vlaggenvraagstuk. Wij staan klaar om professioneel advies te geven aan bedrijven en overheidsinstellingen. We brengen op professionele wijze uw vlaggenvraagstuk in kaart en helpen u bij het bestellen van de juiste vlaggen. U kunt onze verkoopservice bereiken via het volgende telefoonnummer:

088 235 0380