Enter your keyword

Maatwerk vlaggen bestellen

Examenvlaggen bestellen

Een examenvlag bestel je bij Vlaggenrijk! 

Als leerlingen geslaagd zijn, is een examenvlag een leuk cadeau van uw school aan de examenleerlingen. Het is niet alleen een leuke herinnering, maar ook een goeie promotie voor uw school.

De examenvlaggen met uw schoollogo hangen dagen (en bij sommige wel weken) in de straten binnen uw regio. De examenvlag laat het resultaat zien van alle trotse leerlingen, maar trekt ook volop de aandacht van nieuwe leerlingen die u graag weer op uw school wilt verwelkomen.

Bestel de examenvlaggen voor jouw school op tijd!

Het lijkt soms nog ver weg, maar voor je het weet zitten we al weer in de examen periodes. Wij begrijpen dat u als school met hele andere dingen bezig bent en de examenvlaggen niet direct op het prioriteiten lijstje staan. Daarom willen we u graag ontzorgen in dit bestel proces.

Vraag hier nu al vast vrijblijvend uw offerte aan, en we zullen u een herinnering sturen  op het moment dat het tijd wordt om de vlaggen te bestellen.

Vlaggenrijk-logo-vlag

Bestel examenvlaggen!

Examenvlaggen met het logo van uw school bestelt u voordelig bij Vlaggenrijk. Vele scholen in Nederland bestellen jaarlijks hun examenvlaggen bij ons. Wij houden van een persoonlijke service en staan voor kwaliteit en een betrouwbare levering.

Binnen 24 uur een offerte
De beste prijs voor examenvlaggen door groot netwerk
Snelle verzending binnen Nederland
Examenvlag met uw eigen schoollogo of bedrukking naar keuze
Geen minimum bestel aantal

Examenvlaggen bestelformulier

Na het invullen van onderstaand formulier nemen we binnen 24 uur contact met u op en ontvangt u de beste prijs voor de examenvlaggen voor uw leerlingen.
Duim omhoog vlaggenrijk
Vlaggenrijk logo

Examenvlaggen door heel Nederland.

Vlaggenrijk levert examenvlaggen op scholen door heel Nederland.

Ook scholen in de grote steden van Nederland weten Vlaggenrijk te vinden voor hun geslaagd vlaggen:

 

Niet alleen examenvlaggen!

Bij Vlaggenrijk bestel je niet alleen je examenvlaggen, maar ook vlaggenmasten in alle soorten en maten. We hebben zelfs een vlaggenmasten verhuur service bijvoorbeeld voor evenementen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.

examenvlag-bestellen-Udens-college

geslaagd-vlag-bestellen

examenvlaggen-bestellen-Moller Lyceum

examenvlag_copernicus

Examenvlaggen bestel je bij Vlaggenrijk

Pieter uit Dwingeloo

“Ik heb mijn eerste bestelling Examenvlaggen gedaan, dik tevreden.”

24-04-2019

Frans uit Leeuwarden

“Fijne samenwerking. Hier bestel ik weer aangezien ik tevreden ben.”

14-04-2019

Merel uit Schagen

“Niets op aan te merken, daarom een goed.”

10-04-2019

Boukje uit Schijndel

“We hebben een grote oplage examenvlaggen besteld, alles was op tijd binnen en de stof was stevig”

05-04-2019

Examenvlaggen bij Vlaggenrijk

examenvlaggen-bestellen-bij-vlaggenrijk

Bent u opzoek naar een geslaagd vlag? Of bent u namens een school of instantie opzoek naar geslaagd vlaggen in grote oplage? Dan bent u bij Vlaggenrijk aan het juiste adres. Vlaggenrijk is al sinds vele jaren geslaagd vlaggen leverancier voor scholen en particulieren.

Wat is er mooier dan een herinnering aan een prachtige periode uit je leven? Geef met een geslaagd vlag van Vlaggenrijk een orgineel kado. Bij het bestellen van een geslaagd vlag heeft u bij ons de optie om zelf een ontwerp aan te leveren, hoewel dit niet noodzakelijk is. We kunnen ook naar wens een persoonlijk ontwerp maken.

Bestel bij ons en we zorgen dat uw vlaggen op tijd zijn voor de examenuitslag. Mocht u spoed hebben bij het geslaagd vlag bestellen, neem dan contact met ons op :
08 82 35 03 80 om de mogelijkheden van een spoedlevering te bespreken.

Grote aantallen vlaggen en wimpels maken we altijd op aanvraag, in verband met de productie! We willen u als klant graag de beste prijs geven. En u verdient natuurlijk de beste service!

Veelgestelde vragen

Waar op de website kan ik de prijzen vinden?

Vlaggenrijk werkt samen met verschillende grote drukkerijen wereldwijd en kan daardoor de beste prijs bieden voor iedere aanvraag van examenvlaggen. We hebben eerst meer informatie over uw aanvraag nodig voordat we een offerte kunnen uitbrengen.

Hanteert Vlaggenrijk.nl een minimum orderbedrag?

Wij nemen iedere aanvraag voor examenvlaggen in behandeling en komen met een serieuze offerte/aanbod.

Is mijn aanvraag direct bindend?

Nee, wij stellen altijd eerst een offerte op die we graag samen met u doornemen.

Kan ik achteraf/ op factuur betalen bij Vlaggenrijk?

Ja dat kan. In onze samenwerking met scholen leveren we onze examenvlaggen op rekening.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Vlaggenrijk rekent verzendkosten op basis van het gewicht, bestemming en eventuele spoed. U vind de verzendkosten apart vermeld op de offerte zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Welke bestandstypen kan ik aanleveren?

.pdf, .psd of .ai bestanden kunnen wij moeiteloos verwerken. Heb je een ander bestandsformaat voor je product? Neem dan even contact met ons op, dan onderzoeken we of de kwaliteit toereikend is voor de beoogde vlag.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden bekijken?

Al onze voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina .

Klantenservice
Klantenservice vlaggenrijk
Vlaggenrijk-contact
Vlaggenrijk-chat

Service staat bij Vlaggenrijk op de eerste plaats. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product op maat? Of heeft u een andere vraag over de producten van Vlaggenrijk? Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen van 8:00 tot 17:30.

Contact Vlaggenrijk
Verkoopservice

Onze verkoopservice staat klaar om u te helpen bij uw professionele vlaggenvraagstuk. Wij staan klaar om professioneel advies te geven aan bedrijven en overheidsinstellingen. We brengen op professionele wijze uw vlaggenvraagstuk in kaart en helpen u bij het bestellen van de juiste vlaggen. U kunt onze verkoopservice bereiken via het volgende telefoonnummer:

088 235 0380