Enter your keyword

Maatwerk vlaggen bestellen

Over Vlaggenrijk

Vlaggenrijk biedt ondernemers en bedrijven op maat oplossingen voor vlaggen in alle soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in middel tot grote oplagen vlaggen en berekenen het voordeel door naar u als klant. Onze experts kijken graag samen met u naar een maatwerkoplossing voor al uw vlaggenvraagstukken inclusief toebehoren en eventuele installatie op locatie. Wij kunnen vlaggen in alle soorten, maten en materialen leveren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zoek niet verder en vraag online een offerte op maat aan of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze hoogwaardige vlaggen worden met zorg geproduceerd. Wij kennen de beste en kostenefficiëntste partners wereldwijd en berekenen dit voordeel door naar u als klant. Voor spoedleveringen kunt u ook bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat uw bestelling zoals afgesproken wordt geleverd.

Geri de Rijk Vlaggenrijk

bent u hoofdverantwoordelijk voor de inkoop van examenvlaggen voor uw school of instelling? Zoek dan niet verder. Wij zijn sinds onze oprichten gespecialiseerd in het leveren van examenvlaggen op maat. Wij regelen de gehele aanvraag, van ontwerp tot levering, en doen u graag een ontwerpvoorstel op maat. Wij voorzien meer dan honderd middelbare scholen van examenvlaggen en geven u graag een aantal voorbeelden.

Een regionaal begrip

Vlaggenrijk is sinds 15 jaar een gevestigd begrip in Brabant en daarbuiten. De passie voor Brabant en de Brabantse vlag heeft ervoor gezorgd dat Vlaggenrijk een begrip is geworden voor Brabantvlaggen, die u eenvoudig besteld op onze website. Ook voor particulieren bieden wij de mogelijk Brabantvlaggen te bestellen en installeren wanneer nodig.

Carnaval is ieder jaar weer een feestje, dat vinden wij bij Vlaggenrijk tenminste wel. Carnavalsvlaggen mogen daarbij niet ontbreken, het zei voor de carnavalsvereniging of gewoon voor de dorpsvertegenwoordiging. Wij denken met u mee bij het ontwerp, materiaal en de oplage. Geef ons gerust een belletje of doe eenvoudig een aanvraag op onze website.