Enter your keyword

Maatwerk vlaggen bestellen

Vlaggenrijk Verhuurservice

Vlaggenrijk-logo-vlag

Verhuur van vlaggenmasten

Wij verhuren hoge kwaliteit vlaggenmasten voor uw evenement of city dressing. De vlaggen hebben een lengte van 7 meter met een diameter van 7cm en zijn uit voorraad verhuurbaar. De masten worden compleet geleverd, u hoeft alleen nog aan de vlaggen zelf te denken. Vlaggenrijk levert ook vlaggen op maat, Schroom niet en neem gerust telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 24 uur een offerte
De beste prijs voor vlaggenmastenverhuur door eigen voorraad
Snelle verzending in de Benelux
Persoonlijke service en advies

Vlaggenverhuurservice aanvraagformulier

Nadat we de onderstaande gegevens van u hebben ontvangen nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Wij verzenden onze bestellingen snel en professioneel binnen de Benelux, wanneer nodig met spoed. Onze verhuurmasten zijn wit en hebben een diameter van 7cm met platte zwarte kop. De lengte van onze verhuurmasten is 7 meter.

Duim omhoog vlaggenrijk
Vlaggenrijk logo

Vlaggenmasten bestellen

Vlaggenrijk en de vlaggenverhuurservice is inmiddels een begrip geworden in Brabant en daarbuiten. Onze vlaggenmasten verhuurservice is een uitkomst voor particuliere- en overheidsevenementenorganisatoren. We verhuren masten in één maat, namelijk 7 meter, met een diameter van 70mm. We kunnen de masten komen plaatsen tegen een vergoeding, maar u kunt natuurlijk ook de vlaggen zelf plaatsen. De verhuurvlaggenmasten zijn uitsluitende van hoge kwaliteit en zullen u niet teleurstellen!

Heeft u een grote oplage verhuurmasten nodig? Neem dan zeker een aantal weken voor het evenement contact met ons op. Het kan namelijk zo zijn dat onze vlaggeninventaris reeds verhuurd is tijdens de gewenste datum.

Veelgestelde vragen

Wat is een draaitop ?

Een draaitop is van kunststof gemaakt, met een opening voor de banierstok.

De draaitop is volledig ronddraaiend, uitgevoerd met dubbele geruisloze zelfsmerende RVS kogellagers.

Wat gebeurd er bij schade?

Bij schade zijn de kosten voor vervanging van de mast voor de huurder. De masten dienen in dezelfde staat te worden teruggebracht zoals afgeleverd.

Hanteert Vlaggenrijk.nl een minimum orderbedrag?

Wij nemen iedere productaanvraag in behandeling en komen met een serieuze offerte/aanbod.

Is mijn aanvraag direct bindend?

Nee, wij stellen altijd eerst een offerte op die we graag samen met u doornemen.

Kan ik achteraf/ op factuur betalen bij Vlaggenrijk?

Ja dat kan. Wij werken voornamelijk voor bedrijven en instellingen en leveren onze producten op factuur.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Vlaggenrijk rekent verzendkosten op basis van het gewicht, bestemming en eventuele spoed. U krijgt bij iedere aanvraag de verzendkosten meegerekend.

Welke bestandstypen kan ik aanleveren?

.pdf, .psd of .ai bestanden kunnen wij moeiteloos verwerken. Heb je een ander bestandsformaat voor je product? Neem dan even contact met ons op, dan onderzoeken we of de kwaliteit toereikend is voor de beoogde vlag.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden bekijken?

Al onze voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina .

Klantenservice
Klantenservice vlaggenrijk
Vlaggenrijk-contact
Vlaggenrijk-chat

Service staat bij Vlaggenrijk op de eerste plaats. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product op maat? Of heeft u een andere vraag over de producten van Vlaggenrijk? Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen van 8:00 tot 17:30.

Contact Vlaggenrijk
Verkoopservice

Onze verkoopservice staat klaar om u te helpen bij uw professionele vlaggenvraagstuk. Wij staan klaar om professioneel advies te geven aan bedrijven en overheidsinstellingen. We brengen op professionele wijze uw vlaggenvraagstuk in kaart en helpen u bij het bestellen van de juiste vlaggen. U kunt onze verkoopservice bereiken via het volgende telefoonnummer:

088 235 0380