Enter your keyword

Maatwerk vlaggen bestellen

Maatwerk vlaggen bestellen

Vlaggen op maat bestel je bij Vlaggenrijk

Bij Vlaggenrijk zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte vlaggen. We leveren aan bedrijven, evenementen, woonboulevards, winkelketens en beurzen. Vaak worden vlaggen besteld met bedrukking van een bedrijfslogo, maar ook voor specifieke acties en campagnes.

Bedrijfsvlaggen laten maken op maat

Op maat gemaakte vlaggen zijn het visitekaartje voor je bedrijf, merk of vereniging. Het is belangrijk om een goede keuze te maken voor het type vlag op basis van uw wensen en op basis van de locatie waar de vlaggen komen te hangen. Bij Vlaggenrijk denken we graag met u mee wat de best passende oplossing is en gaan hiervoor dan ook eerst met u in gesprek. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bedrijfsvlaggen.

Maakt u graag verantwoorde keuzes voor uw bedrijf, lees meer over onze duurzame vlaggen!

Vlag op maat offerte aanvragen

Voor op maat gemaakte vlaggen zullen we u altijd eerst een offerte toesturen. Via onderstaand formulier vraagt u de offerte aan en zullen we contact opnemen zodat we altijd de best passende aanbieding kunnen doen.

Vlaggenrijk-logo-vlag

Bestel vlaggen op maat!

Bestel betrouwbaar en voordelig vlaggen op maat bij Vlaggenrijk. Onze vlaggen worden geproduceerd van hoge kwaliteit materialen voor de beste prijs. Door ons grote wereldwijde netwerk van top drukkerijen kunnen we razendsnel een offerte opstellen voor uw gewenste oplage. Heeft u extra haast of persoonlijk advies nodig? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Binnen 24 uur een offerte
 De beste prijs voor vlaggen en wimpels door groot netwerk
 Snelle verzending in de Benelux
 Vlaggen bestellen in alle soorten en maten
 Persoonlijke service en advies

Vlaggen op maat bestelformulier

Na het invullen van onderstaand formulier nemen we binnen 24 uur contact met u op voor een offerte op maat.
Duim omhoog vlaggenrijk
Vlaggenrijk logo

Niet alleen voor maatvlaggen naar Vlaggenrijk

Bij Vlaggenrijk bestel je niet alleen je maatwerkvlaggen, maar ook vlaggenmasten in alle soorten en maten. We hebben zelfs een vlaggenmasten verhuur service bijvoorbeeld voor evenementen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.

vlag_voor_bedrijf_op_maat
vlag_schuin
vlag_op_maat_mastvlag
vlaggen_bedrijfspand_op_maat

Leo uit Apeldoorn 

“Uiterst tevreden over de snelle levering. Ik was opzoek naar een snelle oplossing, die heb ik gekregen.”

17-07-2019

Bert uit Veghel

“Gewoon goede kwaliteit vlaggen. Ik bestel hier met enige regelmatig grote oplage vlaggen.”

03-07-2019

Joris uit Uden

“Hier kan ik altijd terecht voor een goed advies en een prettige samenwerking. Wat mij betreft een 10/10.”

24-06-2019

Johan uit Breda

“Gekozen vanwege de beste prijs, kwaliteit was goed, levering op tijd en onbeschadigd”

21-06-2019

Vlaggen op maat bestellen

Vlaggenrijk levert oplossingen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het hele maatwerkproces, van inventarisatie tot uitvoering. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers wereldwijd, kunnen wij u het beste product bieden voor de beste prijs in de gevraagde oplage. Bent u momenteel op zoek naar vlaggen op maat? Of wilt u simpelweg onze prijs vergelijken met die van de concurrent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt van ons formulier op deze pagina gebruik maken om een maatwerkofferte op te vragen. Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur een offerte uit te brengen.

Veelgestelde vragen

Waar op de website kan ik de prijzen vinden?

Vlaggenrijk werkt samen met verschillende grote drukkerijen wereldwijd en kan daardoor de beste prijs bieden voor iedere aanvraag. We hebben eerst meer informatie over je aanvraag nodig voordat we een offerte kunnen uitbrengen.

Hanteert Vlaggenrijk.nl een minimum orderbedrag?

Wij nemen iedere productaanvraag in behandeling en komen met een serieuze offerte/aanbod.

Is mijn aanvraag direct bindend?

Nee, wij stellen altijd eerst een offerte op die we graag samen met u doornemen.

Kan ik achteraf/ op factuur betalen bij Vlaggenrijk?

Ja dat kan. Wij werken voornamelijk voor bedrijven en instellingen en leveren onze producten op factuur.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Vlaggenrijk rekent verzendkosten op basis van het gewicht, bestemming en eventuele spoed. U krijgt bij iedere aanvraag de verzendkosten meegerekend.

Welke bestandstypen kan ik aanleveren?

.pdf, .psd of .ai bestanden kunnen wij moeiteloos verwerken. Heb je een ander bestandsformaat voor je product? Neem dan even contact met ons op, dan onderzoeken we of de kwaliteit toereikend is voor de beoogde vlag.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden bekijken?

Al onze voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina .

Klantenservice
Klantenservice vlaggenrijk
Vlaggenrijk-contact
Vlaggenrijk-chat

Service staat bij Vlaggenrijk op de eerste plaats. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product op maat? Of heeft u een andere vraag over de producten van Vlaggenrijk? Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen van 8:00 tot 17:30.

Contact Vlaggenrijk
Verkoopservice

Onze verkoopservice staat klaar om u te helpen bij uw professionele vlaggenvraagstuk. Wij staan klaar om professioneel advies te geven aan bedrijven en overheidsinstellingen. We brengen op professionele wijze uw vlaggenvraagstuk in kaart en helpen u bij het bestellen van de juiste vlaggen. U kunt onze verkoopservice bereiken via het volgende telefoonnummer:

088 235 0380