Enter your keyword

Maatwerk vlaggen bestellen

Carnavalsvlaggen

 

Een carnavalsvlag bestel je bij Vlaggenrijk!

Carnavalsvlaggen bestellen voor jouw carnavalsverenigingen doe je bij Vlaggenrijk. Wat is er feestelijker dan met carnaval de vlag aan de gevels te laten wapperen in jouw dorp of stad. Bijvoorbeeld een carnavalsvlag met het logo van jouw vereniging of een speciaal gemaakte vlag bijvoorbeeld als jubileum uitgave. Bij Vlaggenrijk gaat elk jaar ons carnavalshart sneller kloppen, als we weer fantastische vlaggen mogen leveren voor wat ons betreft de mooiste tijd van het jaar.

Offerte voor carnavalsvlaggen

Carnavalsvlaggen bedrukken we snel en vakkundig tegen een scherpe prijs. We zorgen voor een snelle levering binnen Nederland zodat deze carnaval in heel Limburg en Brabant de vlag uit kan en misschien wapperen de vlaggen zelfs wel daar buiten. Vraag via onderstaand formulier direct een offerte aan voor jouw carnavalsvlag en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

 

Vlaggenrijk-logo-vlag

Bestel carnavalsvlaggen!

Carnavalsvlaggen bestel je betrouwbaar en voordeling bij Vlaggenrijk. Vele carnavalsverenigingen in Brabant en Limburg bestellen jaarlijks hun vlaggen bij ons. Wij houden van persoonlijke service en denken graag met je mee om de juiste keuzes te maken voor de perfecte carnavalsvlag.

Binnen 24 uur een offerte
De beste prijs voor carnavalsvlaggen door een groot netwerk
Snelle verzending binnen Nederland
Carnavalsvlaggen met verenigingslogo of bedrukking naar keuze
Geen minimum bestelaantal

Carnavalsvlaggen offerteformulier

Na het invullen van onderstaand formulier nemen we binnen 24 uur contact met u op en ontvangt u de beste prijs voor carnavalsvlaggen voor uw vereniging.

Duim omhoog vlaggenrijk
Vlaggenrijk logo

Niet alleen carnavalsvlaggen!

Bij Vlaggenrijk bestel je niet alleen je carnavalsvlaggen, maar ook vlaggenmasten in alle soorten en maten. We hebben zelfs een vlaggenmasten verhuur service bijvoorbeeld voor evenementen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.

Ook kunt u bij ons terecht voor vlaggen op maat gemaakt in verschillende grootte en vormen. We denken graag met u mee in alle mogelijkheden.

 

 

Peter uit Tilburg

“Goed gedaan! Wij hebben er een fijn fisje door gehad met dank aan Vlaggenrijk.”

08-10-2019

Fransis uit Oss

“Goede kwaliteit vlaggen en betrouwbaar bedrijf.”

06-10-2019

Gerard uit Boxmeer

“Niks te kloage, mooie vlaggen en op tijd binnen.”

05-10-2019

John uit Den Dungen

“Prima service, top geholpen met het ontwerp van de vlag”

05-10-2019

Carnavalsvlaggen bestellen

Moesland-vlaggenrijk-carnavalsvlag

Carnaval is het gezelligste feest van het jaar! Dat vinden wij tenminste bij Vlaggenrijk vast en zeker. Daarom hebben wij goede contacten met carnavalsverenigingen door heel Brabant voor de levering van carnavalsvlaggen. Bent u op zoek naar carnavalsvlaggen voor uw carnavalsvereniging, of voor een ander doeleinde? Dan bent u bij Vlaggenrijk aan het goede adres.

Wij leveren carnavalsvlaggen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Neem gerust contact op voor een offerte, of gebruik het formulier bovenaan de pagina voor een aanvraag. We denken graag mee bij uw carnavalsvlaggen vraagstuk en de uitvoering van uw plan.

Ook denken we graag mee met het ontwerp van de vlaggen. Vlaggenrijk kent de markt als geen ander en brengt u graag in contact met het uitgebreide netwerk in de carnavalswereld.

Veelgestelde vragen

Waar op de website kan ik de prijzen vinden voor carnavalsvlaggen?

Vlaggenrijk werkt samen met verschillende grote drukkerijen wereldwijd en kan daardoor de beste prijs bieden voor iedere aanvraag. Allereerst, hebben we meer informatie over je aanvraag nodig voordat we een offerte kunnen uitbrengen.

Hanteert Vlaggenrijk.nl een minimum orderbedrag voor carnavalsvlaggen?

Wij nemen iedere aanvraag voor carnavalsvlaggen in behandeling en komen met een serieuze offerte/aanbod.

Is mijn aanvraag direct bindend?

Nee, wij stellen altijd eerst een offerte op die we graag samen met u doornemen.

Kan ik achteraf/ op factuur betalen bij Vlaggenrijk?

Ja dat kan. Wij werken voornamelijk voor bedrijven, instellingen en verenigingen en leveren onze producten op factuur.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling carnavalsvlaggen?

Vlaggenrijk rekent verzendkosten op basis van het gewicht, bestemming en eventuele spoed. Vanzelfsprekend krijgt bij iedere aanvraag de verzendkosten meegerekend.

Welke bestandstypen kan ik aanleveren?

.pdf, .psd of .ai bestanden kunnen wij moeiteloos verwerken. Heb je een ander bestandsformaat voor je product? Neem dan even contact met ons op, dan onderzoeken we of de kwaliteit toereikend is voor de beoogde carnavalsvlag.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden bekijken?

Al onze voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina .

Klantenservice
Klantenservice vlaggenrijk
Vlaggenrijk-contact
Vlaggenrijk-chat

Service staat bij Vlaggenrijk op de eerste plaats. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product op maat? Of heeft u een andere vraag over de producten van Vlaggenrijk? Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen van 8:00 tot 17:30.

Contact Vlaggenrijk
Verkoopservice

Onze verkoopservice staat klaar om u te helpen bij uw professionele vlaggenvraagstuk. Wij staan klaar om professioneel advies te geven aan bedrijven en overheidsinstellingen. We brengen op professionele wijze uw vlaggenvraagstuk in kaart en helpen u bij het bestellen van de juiste vlaggen. U kunt onze verkoopservice bereiken via het volgende telefoonnummer:

088 235 0380