Enter your keyword

Vlag Brabant bestellen

Vlaggen die langer mee gaan

Vlaggen die langer mee gaan zijn goed voor de uitstraling van het bedrijf. Niet om de paar maanden nieuwe vlaggen op hangen, maar misschien maar 1 keer per jaar.

We zoeken steeds vaker naar duurzame oplossingen en met deze vlaggen kunnen we daar een bijdrage aan leveren.

Materiaal vlaggen voor lange levensduur

Deze vlaggen zijn gemaakt van 160 grams spun polyester. Dit is een materiaal dat veel sterker is dan de traditionele glanspolyester doeken die maar maximaal 6 maanden mee gaan. Door het sterke materiaal zijn deze vlaggen veel beter bestendig tegen weersinvloeden en dus een duurzame oplossing.

vlaggen_die_langer_mee_gaan

Digitale bedrukking

Doordat het nu mogelijk is om deze doeken ook digitaal te laten bedrukken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast kunnen doeken die digitaal bedrukt worden sneller geleverd worden dan doeken die met zeefdruk bedrukt worden.

Wat is de levensduur van een vlag

Vlaggen in een mast gaan gemiddeld drie tot zes maanden mee. Natuurlijk heeft het er ook mee te maken op welke locatie vlaggen hangen. Een vlag die permanent op een winderige plek hangt, zal eerder slijten dan een vlag die beschut hangt.

Hoe gaat mijn vlag langer mee?

De levensduur van de vlag hangt voor een groot gedeelte af van het materiaal waarvan de vlag is gemaakt. De meeste vlaggen zijn gemaakt van glanspolyester. Zonlicht en regen veroorzaken het verbleken van kleuren en de wind zorgt voor slijtage van de vlaggen. Door te kiezen voor vlaggen gemaakt van spun polyester wordt de levensduur aanzienlijk verlengt. Daarnaast adviseren we om vlaggen binnen te halen bij een windkracht 6 en hoger.

Meer weten?
Wilt u meer weten over beide soorten bedrukmethodes en beide soorten doeken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies bij het vinden van een vlag op maat gemaakt.

Vlaggenrijk logo

Meer dan alleen vlaggen bij Vlaggenrijk

Bij Vlaggenrijk bestel je niet alleen je vlaggen, maar ook vlaggenmasten in alle soorten en maten. We hebben zelfs een vlaggenmasten verhuur service bijvoorbeeld voor evenementen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.